Γλάστρα Εσωτερικού Χώρου Vilma

ΝΕΟ Γλάστρα Vilma
Προβολές: 428 Κατασκευαστής: VILMORIN
Κωδικός Προϊόντος: VKG8100107-10
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
129,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 104,03€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Χρώμα:

Ποσότητα: Καλάθι

Γλάστρα Vilma

 

H γλάστρα εσωτερικού χώρου Vilma της Vilmorin, είναι σχεδιασμένη με στυλ, είναι κομψή αλλά συμπαγής και συμβάλλει στην ανάπτυξη των φυτών σας. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να υιοθετήσετε τη φιλοσοφία του "kitchen-gardening" καλλιεργώντας 3 φυτά δίπλα στον χώρο που μαγειρεύετε ή δουλεύετε.

Σύνδεση με Vilmorin (Tag NFC): Έχετε κάποια απορία; Κάποια αμφιβολία; Μπορείτε εύκολα να βρείτε απαντήσεις, συμβουλές και τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τον κήπο σας, όλο τον χρόνο και ανά πάσα στιγμή!... Γιατί ο κήπος σας είναι εξοπλισμένος με έξυπνο τσιπ NFC.

Για να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση NFC, χρειάζεστε μόνο το smartphone σας. Στο μενού ρυθμίσεων σας πατήστε την επιλογή NFC (Near Field Communication) για να επιτραπεί η σύνδεση. (Για συσκευές iOS, πρέπει να κάνετε λήψη της δωρεάν εφαρμογής NFc Ideas). Πατήστε το NFC Tag του τσιπ που υπάρχει στη γλάστρα. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, η συσκευή λαμβάνει τα δεδομένα και εμφανίζει μια ειδοποίηση. Απλώς επιτρέψτε την ανταλλαγή πληροφοριών, ώστε το τηλέφωνό σας να επικοινωνεί με την ιστοσελίδα του Jardins d'interieur Vilmorin.

Αρχικό κιτ: Ξεκινήστε τον κήπο σας φυτεύοντας στη γλάστρα σας βιολογικούς σπόρους βασιλικού, κόλιανδρου και μαϊντανού. Το κιτ περιλαμβάνει σπόρους, υλικά καλλιέργειας και υδροπονικό λίπασμα 3 μηνών.