Κατηγορίες

Ψαλίδια Μπαταρίας WOLF-Garten

  1. Αρχική
  2. Εργαλεία Κήπου Μπαταρίας
  3. Ψαλίδια Μπαταρίας WOLF-Garten

 

WOLF-Garten Ψαλίδια Μπαταρίας - ποιότητα που μιλάει από μόνη της:

Μεγάλοι χρόνοι λειτουργίας: Μία φόρτιση της μπαταρίας είναι αρκετή για 400 με 600 "ψαλιδίσματα" ανάλογα με το μοντέλο. Όλα τα επαναφορτιζόμενα ψαλίδια περιλαμβάνουν τον αντίστοιχο φορτιστή.

Μικρά σε μέγεθος — μεγάλα σε χρηστικότητα: Μικρά, αλλά εντυπωσιακά, αυτά τα επαναφορτιζόμενα ψαλίδια με ενσωματωμένες τις μπαταρίες τους κάνουν την κοπή στις άκρες του γκαζόν και τη διαμόρφωση θάμνων ευκολότερη. Άλλα μοντέλα με εξωτερική μπαταρία σας δίνουν τη δυνατότητα να παρατείνετε τον χρόνο λειτρουργίας τους, εάν χρειαστεί.

Κοφτερές και με ακρίβεια κοπές για άψογη εμφάνιση: Η υψηλή ποιότητα των λεπίδων ακριβείας, –διαμορφωμένες με διαμάντι– και η ειδική επίστρωση για πιο ευκρινείς και με ακρίβεια κοπές από τη μία αποφέρουν τέλεια εμφάνιση κοπής και από την άλλη ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο βλάβης των φυτών.

Χειρισμός με τέλεια αίσθηση: Ο καλός εργονομικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την 180º περιστρεφόμενη κεφαλή σε ορισμένα μοντέλα, εξασφαλίζουν την άνετη και με ακρίβεια εργασία, χωρίς να κουράζονται οι καρποί σας.

Η άνεση συναντά την ευελεξία: Ο εύκολος χειρισμός των επαναφορτιζόμενων ψαλιδιών συμπληρώνεται από τους ρυθμιζόμενους τροχούς, οι οποίοι βοηθούν στον έλεγχο του ύψους κοπής σε ορισμένα μοντέλα. Εξαρτήματα και ανταλλακτικά για εναλλακτικές χρήσεις, π.χ. ως ψαλίδι γκαζόν αλλά και ως ψαλίδι μπορντούρας, καθώς και μια τηλεσκοπική λαβή για ασφαλή και φιλική για την πλάτη σας χρήση, επίσης περιλαμβάνονται σε ορισμένα μοντέλα.

Υψηλή ασφάλεια: Το υποστήριγμα προστασίας των δαχτύλων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην ασφαλή λειτουργία των επαναφορτιζόμενων εργαλείων της WOLF-Garten.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΨΑΛΙΔΙ ΓΚΑΖΟΝ LI-ION POWER FINESSE 30 R   Επαναφορτιζόμενη μπαταρία:3.6 V/1.5 Ah Π..
70,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 56,45€
ΨΑΛΙΔΙ ΘΑΜΝΩΝ LI-ION POWER FINESSE 30 B   Επαναφορτιζόμενη μπαταρία:3.6 V/1.5 Ah ..
79,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 63,71€
ΨΑΛΙΔΙ ΣΕΤ LI-ION POWER FINESSE 50   Επαναφορτιζόμενη μπαταρία:3.6 V/1.6 Ah Το σε..
130,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 104,84€