Κατηγορίες

Η Εταιρεία μας

  1. Αρχική
  2. Εταιρικό Προφίλ

GARDEN EXPERTS

 

  • Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2014 και ασχολείται αποκλειστικά με την ενασχόληση στον κήπο, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και εργαλεία για μία ευχάριστη και δημιουργική εργασία. Προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη κηπουρικής, με επιλογές ποιοτικών προϊόντων και συνεχή τεχνική κάλυψη από εξειδικευμένα άτομα, με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο.

 

  • Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής μηχανημάτων και εργαλείων κήπου και εγγυόμαστε την συνεχή διαθεσιμότητα σε είδη και ανταλλακτικά.

 

  • Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τα μηχανήματα κήπου της MTD και CUB CADET, εργαλεία κήπου της WOLF-Garten, εξαρτήματα νερού από την GF, σπόρους και λιπάσματα από την Vilmorin και ψεκαστήρες από την GLORIA. Επίσης ψεκαστήρες μπαταρίας της ITAL DIFRA και γλάστρες από την ECOPOTS.

  • Προμηθεύουμε καταστήματα και πολυκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, εξασφαλίζοντας άμεση παράδοση των προϊόντων και των ανταλλακτικών.
     
  • Στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί λειτουργούν τα γραφεία τα εταιρείας μας, η κεντρική μας αποθήκη, καθώς και πλήρως οργανωμένο after sales service. Ελπίζουμε να βρείτε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας ενδιαφέρουσα και παραμένουμε στη διάθεσή σας για ότι περισσότερο χρειαστείτε.