Κατηγορίες

Μηχανήματα Cub Cadet

 

 

 

Ζήστε τη διαφορά

Είναι ένα πράγμα να μιλάμε για καινοτομίες - και ένα άλλο πράγμα να τις πραγματοποιούμε. Η Cub Cadet καινοτομεί με ασφάλεια εδώ και δεκαετίες με την έρευνα και παραγωγή μηχανών κουρέματος γκαζόν, τρακτέρ για τον  κήπο, Zero Turn (μηδενικής στροφής) τρακτέρ, εκτοξευτές χιονιού και οχήματα υπαίθρου. Η Cub Cadet έχει δεσμευτεί να κινεί τον εξοπλισμό υπαίθριων μηχανημάτων προς το μέλλον.

Ο κόσμος γύρω μας είναι διαρκώς σε εξέλιξη. Δεν θα έπρεπε να φροντίσουμε επίσης και για την εξέλιξη των μηχανών που χρησιμοποιούμε; Η Cub Cadet ξεκίνησε το πρώτο Zero Turn τρακτέρ, και ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε βαρέως τύπου αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους και οι σειρές μας με τα κορυφαίας ποιότητας χλοοκοπτικά, τρακτέρ γκαζόν, Zero Turn χλοοκοπτικά και άλλα μηχανήματα της υπαίθρου δεν αποτελούν εξαίρεση. Εξερευνήστε τα προϊόντα μας σήμερα και ανακαλύψτε γιατί η Cub Cadet είναι η πιο έξυπνη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

 

Εμπειρία υψηλής απόδοσης

Δική μας δουλειά είναι να εξασφαλίσουμε ότι η δική σας δουλειά θα γίνει σωστά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φτιάχνουμε την "premium" σειρά μας με τα καλύτερα υλικά και με υψηλές προδιαγραφές. Αυτός είναι και  ο λόγος που χρησιμοποιούμε κινητήρες επαγγελματικού επιπέδου για τα μηχανήματά μας. Γι' αυτό και οι επαγγελματίες κηπουροί εκτιμούν την ευελιξία των μηχανημάτων μας, ενώ οι λάτρεις της υπαίθρου ενθουσιάζονται με την αυξημένη ευστάθεια και την πρόσφυση του πιο πλατύ και μεγαλύτερου, μεταξόνιου στο όχημα μας της υπαίθρου.

 

Εμπειρία ποιότητας

Η ποιότητά μας έρχεται μαζί με κάθε προϊόν, κάθε μηχανή, κάθε εμπειρία που έχετε με την Cub Cadet. Είναι προφανής στον εξοπλισμό μας, που είναι κατασκευασμένος για να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Είναι προφανής στους εμπόρους - τους κατάληλα εκπαιδευμένους - τους πιο έμπειρους ανθρώπους στον χώρο. Και είναι προφανής στη φήμη μας στα σχεδόν 50 χρόνια καινοτομίας.

 

Εμπειρία εξέλιξης

Ενώ άλλες μάρκες εξακολουθούν να κοιτάζουν στο παρελθόν, εμείς έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη προϊόντων για το σήμερα και το αύριο. Εξετάζουμε συνεχώς τις ανάγκες των σημερινών ιδιοκτητών, των εμπόρων, και των εραστών της υπαίθρου. Στη συνέχεια, προκαλούμε τους μηχανικούς μας να καταλήξουν σε προϊόντα, που ανταποκρίνονται και υπερβαίνουν τις ανάγκες αυτές. Είναι γιατί κουβαλάμε μια ιστορία γεμάτη καινοτομίες. Και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μια στέρεη βάση για το μέλλον, ως εταιρεία ποιοτικών μηχανήματων κήπου.