Κατηγορίες

Χλοοκοπτικά Βενζίνης MY SPEED Series

Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΜΕΘΟΔΟΣ
ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο, εμπνευσμένο, τεχνολογικό επίτευγμα αυτοκίνησης στη λαβή, στα νέα μοντέλα μας με μεταβλητή ταχύτητα, επιτρέπει να οδηγείτε το χλοοκοπτικό με την προσωπική σας ταχύτητα ακριβώς. Απλώς πιάστε τη λαβή, αρχίστε να περπατάτε και θα δείτε πόσο εύκολο και άνετο μπορεί να είναι το κούρεμα του γκαζόν . Το χλοοκοπτικό συντηρεί και ακολουθεί ακριβώς την ταχύτητά σας. Με πρόσθετη δυνατότητα εξόδου του χόρτου στο πλάι, με μεγάλους πίσω τροχούς, και με καλάθι με σκληρή οροφή και ένδειξη πλήρωσης, αυτά τα μοντέλα θέτουν νέα πρότυπα.

Σύστημα κίνησης MySpeed

Η αυτοκίνηση ενεργοποιείται αυτόματα, μόλις η λαβή πιέζεται προς τα εμπρός. Εάν ο χρήστης περπατά πιο γρήγορα, η λαβή αυτόματα ωθείται περαιτέρω προς τα εμπρός και έτσι η ταχύτητα του χλοοκοπτικού αυξάνεται. Εάν ο χρήστης περπατά πιο αργά, η λαβή επιστρέφει προς τα πίσω και η μηχανή επιβραδύνει. Εάν ο χειριστής σταματήσει το περπάτημα, ο μοχλός μετακινείται αυτόματα στην ουδέτερη θέση και η μηχανή ακινητοποιείται. Η ταχύτητα της μηχανής ρυθμίζεται αυτόματα στον επιθυμητό βηματισμό του χειριστή.

Mεγάλοι τροχοί

Η ευελιξία αποτελεί βασικό παράγοντα για μια καλή μηχανή του γκαζόν. Οι μεγάλοι πίσω τροχοί κυλούν τη μηχανή και στο καταπράσινο γρασίδι και στο ανώμαλο έδαφος πολύ ομαλότερα και με λιγότερη προσπάθεια.

4-in-1 Σύστημα

Έχετε την επιλογή να διαλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές μεθόδους κουρέματος και συλλογής. Μάζεμα στον κάδο, mulch, πίσω έξοδος και πλαϊνή έξοδος. Αυτό σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε την ιδανική λύση κουρέματος σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Σκληρό καπάκι κάδου με δείκτη πλήρωσης

Η σκληρή οροφή του κάδου με ένδειξη πλήρωσης γεμίσματος χόρτου, σας προστατεύει από την επιπλέον σκόνη κατά τη διάρκεια ξηρών περιόδων και ο δείκτης πλήρωσης σηματοδοτεί πότε το καλάθι συλλογής χλόης είναι γεμάτο και πρέπει να αδειάσει.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
LM3 CR53s ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Βεν..
590,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 475,81€