Κατηγορίες

Χλοοκοπτικά Βενζίνης Classic Series

CLASSIC SERIES
ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ

Υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με τη γνωστή υψηλή ποιότητα της Cub Cadet - αυτή είναι η δύναμη των Cub Cadet χλοοκοπτικών μηχανών βενζίνης. Ανθεκτική κατασκευή, που εξασφαλίζει μια μακρά διάρκεια ζωής και κινητήρας Cub Cadet OHV, που προσφέρει την απαραίτητη δύναμη που χρειάζεστε. Με την σειρά Cub Cadet CLASSIC έχετε την επιλογή μεταξύ της συλλογής του χόρτου, πλαϊνής εξόδου  και mulhcing. Έτσι, μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιείτε σαν λίπασμα το ίδιο το γκαζόν σας. Πολλά εργονομικά χαρακτηριστικά βοηθούν να γίνει η δουλειά με λιγότερο άγχος - το εύκολο άδειασμα του χορτοσυλλέκτη, η εργονομικά σχεδιασμένη χειρολαβή, η βολική κεντρική ρύθμιση ύψους και οι τροχοί με ρουλεμάν φροντίζουν για ένα υψηλό επίπεδο άνεσης.

Εργονομικό χερούλι

Η εργονομική λαβή προσφέρει τον πλήρη έλεγχο της μηχανή σας με την πιο άνετη θέση των χεριών. Η λαβή είναι πλήρως αναδιπλούμενη για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης και εύκολη μεταφορά. Επιπλέον, είναι ρυθμιζόμενη καθ 'ύψος για να ταιριάζει στις ανάγκες του χρήστη.

Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να ρυθμίσετε το ύψος κοπής. Άνετα αλλάξττε το ύψος κοπής κεντρικά με ένα μοχλό, με επιλογή από 6 διαφορετικές θέσεις.

Μεγάλο καλάθι

Ο μεγάλος κάδος μειώνει τον αριθμό των απορρίψεων. Εξοικονομεί χρόνο και μειώνει τις βόλτες στο σωρό των σκουπιδιών σας.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
LM1 CR53 ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Βενζ..
390,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 314,52€
CC 53 SPOW ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Βε..
689,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 556,00€