Κατηγορίες

Χλοοκοπτικά Βενζίνης TRILOY Series

Μοναδικό σασί φτιαγμένο από τρία υλικά

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι, για να αγοράσετε μια χλοοκοπτική μηχανή Cub Cadet της σειράς TRILOY. Πρώτα από όλα είναι ανθεκτικές. Ο έξυπνος συνδυασμός ενός ηλεκτροστατικά βαμμένου  ατσαλένιου σασί με επικάλυψη ψευδαργύρου, με τα μπροστινά και πίσω μέρη του από αλουμίνιο αλλά και το προστατευτικό πλευρικής πρόσκρουσης από πολυπροπυλένιο, προσφέρουν τη μέγιστη αντοχή.

 

 

Aluminium end

Η κατασκευή του μπροστινού και πίσω μέρους του σασί από αλουμίνιο, προσφέρει στη μηχανή την ίδια ακαμψία με ένα σασί που είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από αλουμίνιο.

Διπλά ρουλεμάν και στους τέσσερις τροχούς

Μειωμένη αντίσταση κύλισης και μεγαλύτερη αντοχή, λόγω της υψηλής ποιότητας των διπλών ρουλεμάν και στους 4 τροχούς. Αυτό είναι μια ακόμη απόδειξη για την ανωτερότητα του χλοοκοπτικού σε κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και όταν αυτή δεν είναι ορατή από έξω.

Σύστημα Impact Absorber  

Σύστημα προφυλακτήρα για την πρόληψη ζημιών στα φυτά και τη μηχανή.

Μετάδοση κίνησης

Η σειρά χλοοκοπτικών TRILOY είναι εξοπλισμένη με συμπλέκτη και κιβώτιο ταχυτήτων βαρέως τύπου κατασκευασμένο από ανοξείδωτο περίβλημα αλουμινίου.

Cub Cadet LV σύστημα χερουλιού

Η πρωτοποριακή Cub Cadet LV λαβή χαμηλής δόνησης περιέχει τζελ πολυμερών και συνθετικών υδρογονανθράκων που μειώνουν δραστικά τις ταλαντώσεις στη λαβή του χλοοκοπτικού σας. Επιπλέον η λαβή καλύπτεται με μαλακό κάλυμμα για να σας προσφέρει την υψηλότερη άνεση.

Τεχνολογία ενισχυμένης ροής αέρα της Cub Cadet 

Μία μεγάλη φτερωτή, απόλυτα εναρμονισμένη με το σασί, το μαχαίρι και το άνοιγμα του καλαθιού δημιουργούν μια πολύ υψηλότερη ροή αέρα από αυτή ενός συμβατικού χλοοκοπτικού. Έτσι επιτυγχάνεται ασφαλής και αξιόπιστη μεταφορά των κομματιών της χλόης στο σύστημα συλλογής ακόμα και με ψηλό και υγρό χόρτο.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
CC 53 SPC V ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Β..
810,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 653,23€