Κατηγορίες

Χλοοκοπτικές Μηχανές Βενζίνης MTD

 

SMART, OPTIMA και ADVANCE

 

Η γκάμα προϊόντων MTD ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση. Με τις σειρές SMART, OPTIMA και ADVANCE, η MTD έχει ακριβώς το κατάλληλο μηχάνημα για κάθε φίλο του κήπου από τους αρχάριους και ερασιτέχνες έως τους παθιασμένους κηπουρούς. Επιπρόσθετα, στην ιδανική σχέση "value for money", τα προϊόντα MTD συνδυάζουν εντυπωσιακή τεχνολογία, εξαιρετική άνεση στη χρήση και έξυπνη σχεδίαση.

 

 

MTD SMART ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ    

Η σειρά MTD SMART περιλαμβάνει μοντέλα που είναι τέλεια για τους αρχάριους κηπουρούς. Η σειρά αυτή των αρχαρίων  περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εξαιρετική σχέση τιμής - ποιότητας.


 


 

 

MTD OPTIMA ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ     

Η σειρά MTD OPTIMA προσφέρει υψηλή απόδοση, ποιότητα και άνεση. Για όλους τους τύπους του γκαζόν, για μεσαίους ή μεγάλους χώρους και δύσκολα εδάφη, ο ερασιτέχνης κηπουρός σίγουρα θα βρεί το κατάλληλο μηχάνημα στην σειρά MTD OPTIMA. 


 


 

 

MTD ADVANCE ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ  

Ισχυρή και αξιόπιστη η σειρά MTD ADVANCE ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πιο παθιασμένων αλλά και των επαγγελατιών κηπουρών. Ισχυρά μηχανήματα προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και άνεση για καθημερινή χρήση. 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 46 PO   Κύρια Χαρακτηριστικά : Ισχυρός κινητήρας MTD ThorX OHV..
295,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 237,90€
ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ  SMART 46 SPO    Κύρια Χαρακτηριστικά : Ισχυρός..
375,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 302,42€
ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ADVANCE 53 SPKV HW    Κύρια Χαρακτηριστικά : Ισχυρός..
720,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 580,65€