Κατηγορίες

Τεμαχιστές

Θρυμματιστές Ηλεκτρικοί
Προετοιμάστε τα φύλλα και τα κλαδιά για κομποστοποίηση

Με τους καινουργιους θρυμματιστές, δεν υπάρχει πια κανένα πρόβλημα όγκου. Θρυμματίζουν φύλλα και κλαδιά με μείωση όγκου έως και 10:1 και τα προετοιμάζουν κατάλληλα για γρήγορη κομποστοποίηση. Αφού κάνουν τη δουλειά τους, μπορούν να αποθηκευτούν ακόμα και στη μικρότερη γωνία της αποθήκης σας λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού τους. 

Μάθετε ποιά τεχνική ταιριάζει στις ανάγκες σας καλύτερα

Κάθε χρόνο την άνοιξη και το φθινόπωρο τίθεται το ίδιο ερώτημα. Τι κάνουμε με τα κλαδεμένα ξύλα ή τα κομμένα φύλλα της μπορντούρας; Οι θρυμματιστές μετατρέπουν ακόμα και τα ογκώδη κομμάτια σε χρήσιμα ροκανίδια. Πρίν τα τεμαχισμένα υλικά να μπορέσουν να απλωθούν σαν λίπασμα, πρέπει πρώτα να κοπούν, να τεμαχιστούν και να διασπαστούν.

Λεπίδες τεμαχισμού: πολύ μικρά κομμάτια, ιδανικά για κομποστοποίηση

Οι λεπίδες θρυμματισμού λειτουργούν σύμφωνα με την αρχή του "ξεφλουδίσματος ή πλαναρίσματος". Οι λεπίδες βρίσκονται σε έναν περιστρεφόμενο δίσκο κόβοντας το υλικό που εισέρχεται σε μικρά κομμάτια. Έτσι, δημιουργούνται ρινίσματα, που παρέχουν μικρο-οργανισμούς με καλύτερα αποτελέσματα στη διαδικασία αποσύνθεσης.

Κύλινδρος περιστροφής: μέγιστη απόδοση με ελάχιστο θόρυβο

Οι θρυμματιστές με κύλινδρο περιστροφής ονομάζονται ήσυχοι θρυμματιστές για έναν καλό λόγο. Θα συντρίψουν τις πρώτες ύλες σιγά σιγά με κύλινδρους κοπής. Κατά συνέπεια η στάθμη θορύβου ενός θρυμματιστή κυλίνδρου είναι σαφώς χαμηλότερη απο εκείνη του θρυμματιστή λεπίδας. Επιπλέον, τα κομμάτια που δημιουργούνται, προέρχονται από διάσπαση υπό πίεση. Αυτό αυξάνει την επιφάνεια του τεμαχισμένου υλικού και βοηθάει ιδανικά τη διαδικασία αποσύνθεσης.

Δοχείο συλλογής συμπεριλαμβάνεται

Τα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με δοχείο για τη συλλογή του τεμαχισμένου υλικού.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ηλεκτροκινητήρες υψηλής ροπής
  • Συμπαγής σχεδιασμός
  • Σχέση μείωσης όγκου έως και 10:1
  • 2 δίσκοι με αντίστροφα περιστρεφόμενες λεπίδες στο μοντέλο S 2500
  • Κύλινδρος περιστροφής με 8 δόντια στο μοντέλο SL 2800
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ SL 2800  Κύρια Χαρακτηριστικά : Ισχυρής ροπής ηλεκρικό μ..
350,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 282,26€