Κατηγορίες

Χλοοκοπτικά Τρακτέρ MTD

  1. Αρχική
  2. Μηχανήματα Kήπου
  3. MTD Μηχανήματα Κήπου
  4. Χλοοκοπτικά Τρακτέρ

Πώς να διαλέξετε το σωστό Τρακτέρ ή Minirider

 

Τύπος του εδάφους

Διαλέξτε μηχάνημα με φαρδύτερους τροχούς και ισχυρούς κινητήρες για ανηφορικά ή ολισθηρά εδάφη. Τα ανεξάρτητης αιώρησης σασί μαχαιριών είναι ιδανικά για μεγάλες και ανώμαλες εκτάσεις, γιατί προσαρμόζουν την κίνησή τους στο έδαφος.  

Η έκταση που έχουμε είναι η βασικότερη παράμετρος για την σωστή επιλογή. Για να επιλέξετε το κατάλληλο πλάτος κοπής, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα ή δείτε τα σήματα που υπάρχουν σε κάθε Τρακτέρ ή Minirider. 

    

 

Mulching, Κοπή, Συλλογή

Συλλογή

Για να επιτύχετε επαγγελματικό και τέλειο κόψιμο, το κομμένο χόρτο πρέπει να συλλέγεται. Σε όλα τα μοντέλα με πίσω έξοδο χόρτου, ο κάδος μπορεί να αδειάζει με ευκολία απο τη θέση του οδηγού.

 Κοπή

Το γκαζόν μπορεί να κόβεται και να αποβάλλεται από το deck μαχαιριών με τη βοήθεια του εκτροπέα. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα, όταν το κομμένο χόρτο μπορεί να παραμείνει στο γκαζόν.

 Mulching

Το mulching έχει το πλεονέκτημα ότι το έδαφος λιπαίνεται απο το ψιλοκομένο χόρτο που με τα θρεπτικά συστατικά του λειτουργεί ιδανικά σαν φυσικό λίπασμα. Το mulching συνιστάται τους ξηρούς καλοκαιρινούς μήνες, για να προστατεύει το γκαζόν απο την ξηρασία. Σχεδόν όλα τα μοντέλα μπορούν να εφοδιαστούν με mulch kit.

 

Μετάδοση Κίνησης

 

Μηχανική μετάδοση 

Η μηχανική μετάδοση επιτρέπει την αλλαγή στην ταχύτητα σε κίνηση. Διαλέξτε τη βασική ταχύτητα και αρχίστε να κινήστε. Πιέζοντας ελαφρά το πεντάλ του φρένου, μπορείτε να επιβραδύνετε και να επιταχύνετε ξανά, χωρίς να αλλάξετε ταχύτητα·  απλά σταματήστε να πιέζετε το φρένο. Τότε το τρακτέρ σας θα επανέλθει αυτόματα στην αρχικά επιλεγμένη ταχύτητά του.   

Υδροστατική μετάδοση 

Η υδροστατική μετάδοση επιτρέπει ομαλούς χειρισμούς ακριβείας. Στα τρακτέρ μας με πίσω έξοδο χόρτου, μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα αλλά και την κίνησή σας εμπρός ή πίσω από την κλίση που θα δώσετε στο πεντάλ χειρισμού. Έτσι, μπορείτε να έχετε και τα δύο χέρια σας στο τιμόνι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τα χειριστήρια του συμπλέκτη ή των ταχυτήτων.

Δείτε εδώ την επαγγελματική σειρά τρακτέρ του ομίλου MTD ►
Cub Cadet Χλοοκοπτικά Τρακτέρ

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚO SMART MINI-RIDER 60 SDE    Κύρια Χαρακτηριστικά : Κινητήρας MTD, 3.8k..
1.790,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.443,55€
ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚO ΤΡΑΚΤΕΡ MTD 76    Κύρια Χαρακτηριστικά : Κινητήρας MTD 382, 7.1kw, 2...
2.250,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.814,52€