Ψεκαστήρας Αφρού FoamyClean 100

Ψεκαστήρας FoamyClean 100
Προβολές: 2430 Κατασκευαστής: GLORIA
Κωδικός Προϊόντος: G000650.0000
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,50€
Ποσότητα: Καλάθι

ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ FOAMYCLEAN 100

Τα πάντα λάμπουν και αστράφτουν σε χρόνο μηδέν. Το FoamyClean 100 είναι η καθολική ενίσχυση για την καθαριότητα για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο ή το ποδήλατο.

Ο ψεκαστήρας FoamyClean 100 μετατρέπει το καθαριστικό υγρό σε αποτελεσματικό αφρό, ο οποίος μπορεί και απλώνεται ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί.

Αφρός διαφορετικής πυκνότητας

Η πυκνότητα του αφρού μπορεί να μεταβάλλεται με τη βοήθεια ενός απο τα τρία ανταλλάξιμα πλαστικά ακροφύσια που περιέχονται στη συσκευασία. Δημιουργία καθαριστικού αφρού, όπως ακριβώς τον θέλετε - από υγρό σε αφρό. Ανάλογα με τη ρύθμιση, ο αφρός μπορεί να κολλήσει στην επιφάνεια έως 5 λεπτά, έτσι μπορεί να αντιδράσει καλύτερα και να επιτύχει ένα πιο προσεγμένο αποτέλεσμα καθαριότητας.

Άνετος χειρισμός

Ο χειρισμός του ψεκαστήρα αφρού της GLORIA, FoamyClean 100, είναι εύκολος και άνετος. Ξεβιδώστε τον ψεκαστήρα πίεσης και συμπληρώστε το καθαριστικό στο μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης - η GLORIA συνιστά η πληρότητα να είναι στα 0,5 λίτρα, για να επιτευχθούν ιδανικές συνθήκες για τον ψεκασμό - στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την αποτελεσματική αντλία ακριβείας για τη δημιουργία πίεσης, πιέστε και κρατήστε τη λαβή και είστε έτοιμοι να καθαρίσετε!

 

Κωδικός προϊόντος: 000650.0000

Χωρητικότητα(λίτρα): 0,5 (μέγιστο 1)

Μέγιστη πίεση λειτουργίας(bar): 3

Υλικό δοχείου: συμπαγές πλαστικό

Αντλία: υψηλής απόδοσης

Βάρος (Κιλά) περίπου: 0,5

Επιπλέον χαρακτηριστικά: 3 διαφορετικά ακροφύσια που προσαρμόζονται εύκολα στην έξοδο για δημιουργία διαφορετικής πυκνότητας αφρού
Υψηλής ποιότητας Viton μεμβράνες

Υψηλή σταθερότητα
Συνιστάται η πλήρωση να μην ξεπερνάει το 0,5 λίτρο για την καλύτερη δημιουργία αφρού

Σχεδιάγραμμα ανταλλακτικών πατήστε εδώ: FoamyClean.100.pdf