Κατηγορίες

Ψεκαστήρες GLORIA

  1. Αρχική
  2. Ψεκαστήρες
  3. Ψεκαστήρες GLORIA

 

Ποιότητα και Φιλοσοφία

Ο κήπος έχει γίνει μια όαση για στοχασμό και χαλάρωση στην ταραχώδη εποχή μας. Χαιρόμαστε με άνεση την αίσθηση της ασφάλειας και της ησυχίας και αντλούμε ευχαρίστηση απλά από την απόλαυση της φύσης. Μπορεί κάποιος να καθίσει αναπαυτικά, να χαλαρώσει και να απολαύσει τους καρπούς της εργασίας του στον κήπο.

Η μάρκα μας σας παρέχει μια σειρά από ψεκαστήρες και άλλες συσκευές, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η φροντίδα του προσωπικού σας παραδείσου παραμένει ευχάριστη και δεν γίνεται βάρος. Η GLORIA είναι ο ιδανικός συνεργάτης για έναν καλοδιατηρημένο και γεμάτο υγεία κήπο χάρη στην υψηλή και αξιόπιστη ποιότητα, την ευκολία στη χρήση, τη φιλική εξυπηρέτηση, καθώς και τα μοντέρνα προϊόντα. Αυτό μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας στις σελίδες που ακολουθούν.

Σας ευχόμαστε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευχαρίστηση, όταν ασχολείστε με τον κήπο.

Η ποιότητα της GLORIA

Η γκάμα των προϊόντων GLORIA είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών παράδοσης και εμπειρίας. Οι μηχανικοί εξέλιξης είχαν από την πρώτη στιγμή στο μυαλό τους, τις συνθήκες εργασίας και τις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις των χρηστών. Το αποτέλεσμα: αξιόπιστες, αποδοτικές συσκευές που καθορίζουν πρότυπα για την ευχρηστία και την εργονομία.

Μόνο τα υψηλής ποιότητας υλικά χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Οι συνθήκες παραγωγής χαρακτηρίζονται από τις τελευταίες τεχνικές εγκαταστάσεις, το έμπειρο προσωπικό παραγωγής και τις επαναλαμβανόμενες επιθεωρήσεις των συστατικών κατά τη διάρκεια και τη διαδικασία κατασκευής. Τα υψηλής ποιότητας μοντέλα στη σειρά ψεκαστήρων της GLORIA κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

Ο όρος "Made in Germany" εξακολουθεί να είναι συνώνυμο με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στη GLORIA. H GLORIA λειτουργεί με το πρότυπο ποιότητας DIN ISO 9001. Αυτό το DIN ISO σημαίνει σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, μόνιμη αξιοπιστία και υψηλές επιδόσεις. Πολυάριθμα βραβεία από ανεξάρτητα ιδρύματα αποδεικνύουν το εξαιρετικό επίπεδο ασφαλείας, τη συμμόρφωση με τα σχετικά πρότυπα και την υποδειγματική σχεδίαση των προϊόντων μας.

Η GLORIA εγγυάται ότι ανταλλακτικά θα είναι διαθέσιμα για τουλάχιστον 10 χρόνια μετά την αγορά, για όλα της τα προϊόντα. Έτσι, οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ποιότητα των προϊόντων τους μακροπρόθεσμα.

Ποιότητα GLORIA - κάτι περισσότερο από έναν απλό όρο!