Κατηγορίες

Ψεκαστήρες Διαφόρων Χρήσεων GLORIA

Ψεκαστήρες πολλαπλών εφαρμογών

Ψεκαστήρες χειρός ►

Ψεκαστήρες χειρός για απαλή φροντίδα των φυτών στο σπίτι, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Μον ψεκαστηράκια χειρός 

GLORIA μοντέρνα ψεκαστηράκια χειρός - διακοσμούν το σαλόνι σας.

Ψεκαστήρες πίεσης ►

Για την καλύτερη απόδοση στην κηπουρική χρησιμοποιήστε ψεκαστήρες πίεσης.

Ψεκαστήρες μεταλλικοί ►

Μεταλλικοί ψεκαστήρες υψηλής απόδοσης και πίεσης για μεγάλους χώρους και αυξημένες απαιτήσεις.

Ψεκαστήρες πλάτης ►

Ιδανικοί για μεγάλους κήπους, καλλιέργεια φρούτων ή φυτωρίων χάρη στις μεγάλες χωρητικότητες, τη φιλικότητα προς τον χρήστη και την εργονομία τους.

Ψεκαστήρες μπαταρίας ►

Ψεκάστε εύκολα και χωρίς μυϊκή δύναμη

Foam Sprayers ►

Για ψεκασμό αφρού

Ψεκαστήρες Spray & Paint 

Ψεκαστήρες για ψεκασμό υλικών συντήρησης ξύλου

Στον κήπο, το θερμοκήπιο ή στο σπίτι σας, οι ψεκαστήρες μας είναι ευπρόσδεκτοι βοηθοί παντού. Στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους πολλούς ψεκαστήρες GLORIA για την προστασία των φυτών σας αλλά και για το πότισμα φυτών στο μπαλκόνι ή ιδιαίτερα μικρών ανθοφόρων ή άλλων φυτών μέσα στο σπίτι. Ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό, οι ψεκαστήρες μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για επαγγελματικές εφαρμογές σε φυτώρια ή για γεωργικούς σκοπούς.

Η γκάμα των προϊόντων μας κυμαίνεται απο μικρά ψεκαστηράκια χειρός με αντλία ακριβείας διπλής ενέργειας, μέχρι ισχυρούς ψεκαστήρες πίεσης κατασκευασμένους από ανθεκτικό σε κραδασμούς πλαστικό, αλλά και μοναδικούς ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, με δοχείο κατασκευασμένο από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα.

Για τις περιπτώσεις των φυτών σε μεγάλους κήπους, σε αμπελώνες, στη δασοκομία ή στα θερμοκήπια, τα έμβολα των αντλιών στους ψεκαστήρες GLORIA, έχουν ακριβώς τα σωστά χαρακτηριστικά, αυξάνουν την εμβέλεια λόγω των μεγάλων δοχείων πλήρωσης τους και έχουν ευέλικτη χρήση που βασίζεται στον εργονομικό σχεδιασμό τους.