Κατηγορίες

Μοντέρνα Ψεκαστηράκια Χειρός GLORIA

Μοντέρνα ψεκαστηράκια χειρός - μαγνητίζουν τα βλέμματα στο σαλόνι σας

Τα εξαιρετικά σχεδιασμένα ψεκαστηράκια της GLORIA προσφέρουν διπλή εφαρμογή: ψεκασμός και άρδευση. Η απόλυτη άνεση, ο εξοπλισμός και ο κομψός διαχρονικός σχεδιασμός κάνουν αυτές τις συσκευές πολύτιμες, καθώς και ελκυστικές βοηθούς γύρω από το σπίτι.

Μπορείτε ήπια να ψεκάσετε τα φυτά σας με αυτά τα μοντέρνα ψεκαστηράκια της GLORIA, χωρίς να διακινδυνεύσετε βλάβη από υπερβολικά ισχυρή πίεση του νερού. Η τέλεια δόση σπρέι από τη δράση ακριβείας της αντλίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για φυτά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Το φυτό μεγαλώνει μέσα σε μια λεπτή ομίχλη νερού που προσομοιώνει την πρωϊνή δροσιά, που τόσο πολύ χρειάζονται τα φυτά για την υγιή τους ανάπτυξη.

Τα μοντέρνα ψεκαστηράκια έχουν επίσης έναν επιπλέον πολύ πρακτικό σχεδιασμό: χρήση ως ποτιστήρι. Η συσκευή επομένως χρησιμοποιείται όχι μόνο για τον ψεκασμό, αλλά επίσης και για το πότισμα των φυτών και λουλουδιών. Η κεφαλή της αντλίας αφαιρείται εύκολα και το χείλος έκχυσης βοηθά άριστα σε αυτή τη χρήση. Το ψεκαστηράκι έχει επίσης μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης και δυνατότητα να ψεκάσετε σε διάφορες θέσεις (λειτουργία 360º μοιρών ). Όλα τα παραπάνω κάνουν αυτά τα μοντέρνα ψεκαστηράκια τον τέλειο σύντροφο για τους λάτρεις των φυτών.

Τα πρωτοποριακά αυτά ψεκαστηράκια χειρός της GLORIA είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία μοντέρνων χρωμάτων.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
GROW ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ "ΑΝΘΡΑΚΙ"   Ελκυστικό σχεδιαστικά ψεκαστηράκι με δύο ..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€
GROW ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ "ΜΑΥΡΟ & ΛΕΥΚΟ"   Ελκυστικό σχεδιαστικά ψεκαστηρά..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€
GROW ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ "ΜΠΛΕ"   Ελκυστικό σχεδιαστικά ψεκαστηράκι με δύο λει..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€
GROW ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ "ΜΠΟΡΝΤΩ"   Ελκυστικό σχεδιαστικά ψεκαστηράκι με δύο ..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€
GROW ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ "ΠΡΑΣΙΝΟ"   Ελκυστικό σχεδιαστικά ψεκαστηράκι με δύο ..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€