Κατηγορίες

Ψεκαστήρες Πίεσης

Ψεκαστήρες πίεσης για καλύτερη απόδοση στη κηπουρική

Για τους ιδιοκτήτες θερμοκηπίων ή μικρών ή μεσαίου μεγέθους κήπων με μικρά δέντρα, θάμνους ή τριανταφυλλιές, οι ψεκαστήρες μας πίεσης είναι τα ιδανικά μοντέλα. Εξασφαλίζουν την κατάλληλη κάλυψη με πίεση λειτουργίας έως και 3 bar για μεγάλη διάρκεια ψεκασμού και διασπορά του ψεκαστικού υγρού ακόμη και σε υψηλότερα φύλλα και κλαδιά.

Παράλληλα με τη φροντίδα των φυτών, η GLORIA κατασκευάζει επίσης ψεκαστήρες πίεσης για εφαρμογή προστατευτικών με βάση το πετρέλαιο και βερνικιών. Με τους ψεκαστήρες πίεσης Spray & Paint, μπορείτε απλά να ψεκάζετε το συντηρητικό ξύλου, αντί να το βουρτσίζετε. Η πίεση λειτουργίας 3 bar φροντίζει, και εδώ, για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα χρωματισμού.

Σημαντικό για τον καθένα που ενδιαφέρεται για την ποιότητα: Οι περισσότεροι από τους ψεκαστήρες μας πίεσης φέρουν τα σύμβολα δοκιμών TÜV και GS. Το πιο σπουδαίο, οι ψεκαστήρες μας πίεσης υπερέχουν χάρη στο ισχυρό, ανθεκτικό πλαστικό δοχείο με χωρητικότητα έως 8 λίτρα, τον τύπο του εμβόλου, το μανόμετρο σε ορισμένους, την βαλβίδα ασφαλείας με την ισχυρή γρήγορη δράση απενεργοποίησης και τη μοναδική στο είδος της, υψηλής απόδοσης αντλία.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΣΗΣ PRIMA 3 Tο δυνατότερο σε πωλήσεις προϊόν της σειράς GLORIA - τώρα σε έκδοση 3 λ..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 21,69€
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΣΗΣ PRIMA 5 Ο ψεκαστήρας Prima 5 της GLORIA με χωρητικότητα 5 λίτρων είναι ιδιαίτε..
32,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 26,53€
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΣΗΣ PRIMA 5 ΜΕ ΚΩΝΟ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑΣ Ο ψεκαστήρας Prima 5 της GLORIA με χωρητικότητα ..
39,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,18€
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΣΗΣ PRIMA 5 COMFORT Ανθεκτικός ψεκαστήρας πίεσης με επιπλέον χαρακτηριστικά. &n..
46,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 37,10€
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΣΗΣ PRIMA 8 Ο ψεκαστήρας πίεσης Prima 8 έχει δοχείο με χωρητικότητα 8 λίτρων. Ως εκ..
54,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 43,55€