Κατηγορίες

Ψεκαστήρες Χειρός

Ψεκαστήρες χειρός για απαλή φροντίδα των φυτών στο σπίτι

Οι ψεκαστήρες χειρός GLORIA χαρακτηρίζονται από την ελαφριά κατασκευή, εργονομική λειτουργία, την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία τους. Είναι διαθέσιμοι είτε ως απλά ψεκαστηράκια είτε ως ψεκαστηράκια προ-πίεσης.

Τα απλά ψεκαστηράκια προσφέρουν καλύτερη κατανομή ψεκασμού και εύκολο χειρισμό. Χρησιμοποιούνται στον κήπο, το θερμοκήπιο και στο νοικοκυριό για την φροντίδα των φυτών και την προστασία τους, ή για εργασίες καθαρισμού στο εσωτερικό του σπιτιού. Οι ψεκαστήρες χειρός πίεσης έχουν 1 ή 1,25 λίτρα χωρητικότητας και το χαρακτηριστικό τους είναι η αντλία πίεσης, η οποία προ-πιέζει μέχρι και 3 bar πίεση για ψεκασμό κι έτσι δε χρειάζεστε πια τη συνεχή χειροκίνητη άντληση.

Η γκάμα των ψεκαστήρων χειρός είναι διαθέσιμη με χωρητικότητα πλήρωσης από 0,3 μέχρι 1,25 λίτρα. Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με αντλία ακριβείας και  ανθεκτικό πλαστικό δοχείο, ενώ οι περισσότερες διαθέτουν επιπλέον βαλβίδα ασφαλείας και ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού. Η φροντίδα των φυτών με τα ψεκαστηράκια χειρός της GLORIA, είναι τόσο εύκολη, όσο το να μετρήσουμε από το 1 έως το 3.

GLORIA, ποιότητα και άνεση στο σπίτι και στο μπαλκόνι.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ HOBBY 10 Ένα εύχρηστο, κομψό ψεκαστηράκι με αντλία ακριβείας διπλής ενέργειας: μιά κί..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,79€
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ HOBBY 100 Ένα ισχυρό ψεκαστηράκι προπίεσης για χρήση σε σπίτια και σε κήπους. Η μέγισ..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,63€
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ HOBBY 125 Ο ψεκαστήρας πίεσης Hobby 125, της GLORIA, με νέο σχεδιασμό και υψηλή ..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 21,69€