Κατηγορίες

Profiline Ψεκαστήρες

Ψεκαστήρες για βιομηχανική χρήση

Ψεκαστηράκια χειρός

Συμπαγή ψεκαστηράκια χειρός για εξειδικευμένη χρήση.

Ψεκαστήρες προπίεσης

Ψεκαστήρες προπίεσης για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση

Ψεκαστήρες υψηλής απόδοσης

GLORIA Profiline, ψεκαστήρες υψηλής απόδοσης

Είτε πρόκειται για εργοτάξια σε τεχνικά εργαστήρια ή για τον έλεγχο των παρασίτων: Οι ψεκαστήρες πίεσης GLORIA της σειράς Profiline εξασφάλιζουν πλήρη αξιοπιστία σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Το δοχείο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό για μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή. Οι ψεκαστήρες πίεσης είναι εξοπλισμένοι με αντλίες υψηλής απόδοσης που μπορούν να παράγουν μέγιστη πίεση λειτουργίας 3 bar, γεγονός που επιτρέπει μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας χωρίς άντληση και την ίδια στιγμή έναν ομοιόμορφο ψεκασμό.

Εκτός από την τακτική βαριά χρήση και την έκθεση σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ένας ψεκαστήρας πίεσης για βιομηχανικές εφαρμογές πρέπει να αντέχει τη συχνή επαφή με πετρελαιοειδή ή άλλες επιθετικές ουσίες. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ψεκαστήρες πίεσης της σειράς Profiline της GLORIA είναι εξοπλισμένοι με μεμβράνες Viton οι οποίες, σε αντίθεση με τις συμβατικες μεμβράνες παρέχουν υψηλή θερμική και χημική αντίσταση.

Η επαγγελματική σειρά GLORIA Profiline διαθέτει ψεκαστήρες, που υπερέχουν για τα ευέλικτα χαρακτηριστικά στον εξοπλισμό τους και τις πρακτικές τους λύσεις, προσεγμένους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται να ψεκάσουμε πετρελεοειδή, απολιπαντικά, υγρά για την περιποίηση του αυτοκινήτου, ψεκασμό για καθαρισμό και απολύμανση από βλαβερά ζώα, οι ψεκαστήρες της σειράς Profiline διακρίνονται για την υψηλή αντοχή, την αποτελεσματικότητά τους και την ασφάλειά τους. 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
PROFILINE ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΡΟΠΙΕΣΗΣ CLEANMASTER ΕΧΤΡΕΜΕ ΕΧ 100 Με τους νέους EXTREME ψεκαστήρες η GLO..
54,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,27€