Κατηγορίες

Profiline Ψεκαστήρες Υψηλής Απόδοσης

GLORIA Profiline Ψεκαστήρες Υψηλής Απόδοσης

Η υψηλή απόδοση ψεκαστήρες από την Gloria κατασκευασμένες από ανθεκτικό ατσάλι ή ανοξείδωτο ατσάλι, παρέχοντας πολλαπλές δυνατότητες με τον εξοπλισμό τους και πρακτικές λύσεις σχεδιασμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ανάλογα με τη χωρητικότητα, τα μοντέλα 5 ή 10 λίτρων προσφέρουν τον υψηλότερο βαθμό ποιότητας, ασφάλειας και άνεσης για κάθε εφαρμογή. Η μέγιστη πίεση λειτουργίας 6 bar κάνει αυτούς τους ψεκαστήρες εξαιρετικά ισχυρούς. Οι ψεκαστήρες υψηλής απόδοσης της GLORIA είναι κατά κύριο λόγο εφοδιασμένοι με μεμβράνες Viton, ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή θερμική και χημική αντίσταση. Ως αποτέλεσμα, οι ψεκαστήρες υψηλής απόδοσης της GLORIA είναι περισσότερο σε θέση να ψεκάζουν υλικά με βάση το πετρέλαιο και άλλες επιθετικές ουσίες σε ακραίες θερμοκρασιακές διαφορές.

Προκειμένου να προστατευτεί το δοχείο της δεξαμενής από τη διάβρωση, οι ψεκαστήρες υψηλής απόδοσης της  GLORIA, κατασκευάζονται από χάλυβα με υψηλή ποιότητα εσωτερική επένδυση από πλαστικό. Αυτό αποτρέπει την επαφή του επιθετικού ψεκαστικού υγρού με τη δεξαμενή και επιπλέον απλοποιεί τον καθαρισμό.

Οι ψεκαστήρες υψηλής απόδοσης της σειρά Profiline της GLORIA έχουν πιστοποίηση TÜV και GS. Αυτό αποτελεί εγγύηση της ασφάλειας κατά τη χρήση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
PROFILINE ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 405 ΤK Σχεδιασμένος με ανθεκτικότητα στα πετρελαιοειδή Ο ..
275,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 221,77€