Κατηγορίες

Ψεκαστήρες Πετρελεοειδών GLORIA

Ψεκαστήρες για βιομηχανική χρήση

Είτε πρόκειται για εργοτάξια σε τεχνικά εργαστήρια ή για τον έλεγχο των παρασίτων: Οι ψεκαστήρες πίεσης GLORIA της σειράς Profiline εξασφάλιζουν πλήρη αξιοπιστία σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Το δοχείο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό για μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή. Οι ψεκαστήρες πίεσης είναι εξοπλισμένοι με αντλίες υψηλής απόδοσης που μπορούν να παράγουν μέγιστη πίεση λειτουργίας 3 bar, γεγονός που επιτρέπει μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας χωρίς άντληση και την ίδια στιγμή έναν ομοιόμορφο ψεκασμό.
Εκτός από την τακτική βαριά χρήση και την έκθεση σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ένας ψεκαστήρας πίεσης για βιομηχανικές εφαρμογές πρέπει να αντέχει τη συχνή επαφή με πετρελαιοειδή και επιθετικές ουσίες. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ψεκαστήρες της σειράς Profiline της GLORIA είναι εξοπλισμένοι με μεμβράνες Viton οι οποίες, σε αντίθεση με τις συμβατικες μεμβράνες παρέχουν υψηλή θερμική και χημική αντίσταση.

Η επαγγελματική σειρά GLORIA Profiline διαθέτει ψεκαστήρες, που υπερέχουν για τα ευέλικτα χαρακτηριστικά στον εξοπλισμό τους και τις πρακτικές τους λύσεις, προσεγμένους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται να ψεκάσουμε πετρελεοειδή, ή λιπαντικά οι ψεκαστήρες της σειράς Profiline διακρίνονται για την υψηλή αντοχή, την αποτελεσματικότητά τους και την ασφάλειά τους. 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
PROFILINE ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ ΧΕΙΡΟΣ PRO 10   Σχεδιασμένο με ανθεκτικότητα στα πετρελαιοειδή ..
12,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,40€
PROFILINE ΕΙΔΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΣΗΣ TYPE 89   Σχεδιασμένο με ανθεκτικότητα στα πετρελ..
46,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 37,82€
PROFILINE ΕΙΔΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ PRO 5   Σχεδιασμένος για αντοχή στα πετρελαιοειδή ..
49,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,24€
PROFILINE ΕΙΔΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ PRO 8 Σχεδιασμένος για αντοχή στα πετρελαιοειδή Το μοντέλ..
74,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,40€
PROFILINE ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ 415   Στην κατασκευή κτιρίων και έργων πολιτικών μ..
210,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 169,35€
PROFILINE ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 405 ΤK   Σχεδιασμένος με ανθεκτικότητα στα πετρελαιο..
259,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 208,87€