Κατηγορίες

Ψεκαστήρες Μπαταρίας ITAL DIFRA

O Giovanni Di Maiuta δημιούργησε το 1955 την επιχείρησή του με ειδίκευση στην πώληση των γεωργικών μηχανημάτων.
Η ιστορία της, η οποία απλώνεται στο έδαφος της Francofonte, βασίζεται στο επιχειρηματικό πνεύμα του μεγάλου αυτού άντρα. Tα χρόνια της δραστηριότητας του στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων ανέπτυξε την ιδέα της δημιουργίας καλουπιών για την παραγωγή πλαστικών ειδών.

Η ITAL DIFRA S.r.l. ιδρύθηκε μετά την αγορά εργοστασίου 600 τ.μ. στο Castelfidardo το 1983, το οποίο έγινε η πρώτη μονάδα παραγωγής της εταιρείας.
Ο στόχος της εταιρείας ήταν να καλύψει τον πλήρη κύκλο επεξεργασίας, από τον σχεδιασμό μέχρι τη διαμόρφωση του τελικού προϊόντος.
Το πρώτο προϊόν γεννήθηκε: Ο Αττίλα, ψεκαστήρας πλάτης, σχεδιασμένος για ψεκασμό εξαιρετικά χαμηλού όγκου σταγονιδίων.

Το 1989, μετά τη μεγάλη επιτυχία του Αττίλα, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στην ιταλική όσο και στις άλλες αγορές, ήρθε ο πρώτος ηλεκτρικός ψεκαστήρας με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Το 2003 η ITAL DIFRA S.r.l. μετονομάστηκε σε ITAL DIFRA γεωργικά εργαλεία S.r.l. με έδρα το Francofonte. Η νέα μονάδα παραγωγής καλύπτει 1.700 τ.μ.


.

2005. Η εταιρεία έλαβε την πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας του ISO 9001.

2017. Η συνεχής πρόοδος χαρακτηρίζει την εταιρεία σήμερα: μια σειρά από ειδικούς ψεκαστήρες για την καταπολέμηση ζιζανίων και παρασίτων είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και ικανοποιεί τις ανάγκες των επαγγελματιών, που αναζητούν ένα προϊόν με πλήρη κάλυψη σέρβις και ανταλλακτικών και με τη σφραγίδα MADE IN ITALY μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑΣ ATTILA N  Με τον ψεκαστήρα Attila(ψεκαστήρας υπέρ-μικρού όγκου..
109,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 87,90€
 ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ SERENA MIXER Ο Serena είναι ένας ηλεκτρικός ψεκαστήρας πλάτης, που..
219,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 176,61€
ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ SERENA H6 Ο Serena είναι ένας ηλεκτρικός ψεκαστήρας πλάτης, πο..
229,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 184,68€