Αυτό η σκληραγωγημένη και παραγωγική ποικιλία αναπτύσσεται σχεδόν οπουδήποτε και απαιτεί λίγο χώρο. Είναι πολύ δημοφιλής για τη γεύση της και την άριστη διατήρησή της.
Συμβουλές για το έδαφος:
Απλά ποτίστε ελαφρά κατά την έναρξη της καλλιέργειας. Το κίτρινο κρεμμύδι αγαπά τον ήλιο και το έδαφος που δεν είναι πάρα πολύ υγρό.
Συμβουλές σποράς:
1. Σπορά: Από Μάρτιο-Απρίλιο σε γλάστρες υπό κάλυψη ή σε ανοιχτό έδαφος το Μάιο, σε σειρές 25 εκατοστών σε ηλιόλουστη θέση.
2. Αραίωση: Μόλις τα φυτά έχουν 4-5 φύλλα, αφαιρέστε τα μικρότερα και απλά να αφήστε κάθε φυτά κάθε 15 εκατοστά.
3. Συγκομιδή: Συγκομιδή από το Μάιο έως τον Οκτώβριο.
Συγγενικά φυτά:
Στα κρεμμύδια αρέσει η εγγύτητα των σέσκουλων, επειδή αυτά τα λαχανικά έχουν τις ίδιες συνθήκες καλλιέργειας και το ένα βοηθάει το άλλο για μεγαλύτερη συγκομιδή.