Κατηγορίες

Όροι Χρήσης

  1. Αρχική
  2. Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις, κατοχή δικαιωμάτων, εγγραφή – δικαίωμα αγοράς

Η Garden Experts είναι iδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας καθώς και του ηλεκτρονικού καταστήματος "garden-experts.gr". (Οι λέξεις «εμείς» ή «μας» θα αναφέρονται στη Garden Experts).Αν θέλετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ή αν έχετε σχόλια ή παράπονα για ή σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση: gardenexperts@hotmail.com.

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας προκειμένου η επίσκεψή σας στο site μας και οι συναλλαγή σας μαζί μας να είναι μία ευχάριστη εμπειρία.

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα καθώς και του ηλεκτρονικού καταστήματος "garden-experts.gr" ανήκουν ή έχουν εκχωρηθεί στη Garden Experts. Απαγορεύεται η χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της, συμπεριλαμβανομένης της αντιγραφής ή αποθήκευσης μέρους ή όλης της ιστοσελίδας, για σκοπούς άλλους εκτός της προσωπικής μη εμπορικής χρήσης δίχως την έγγραφη άδεια της εταιρίας μας. Δεν έχετε το δικαίωμα να τροποποιήσετε, να διανέμετε ή να αναδημοσιεύσετε από αυτή την ιστοσελίδα οτιδήποτε και για κανέναν σκοπό.

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να μας παραθέσετε σωστές πληροφορίες, όπου σας ζητείται, καθώς επίσης να είστε πρόσωπο που έχετε δικαίωμα, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, να υπογράφετε και να συνάπτετε συμβάσεις στην ιστοσελίδα και επιπλέον να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγή των στοιχείων σας. Προκειμένου να προβείτε σε κάποια αγορά θα σας ζητηθούν στοιχεία πληρωμής και επιβεβαίωση ότι είστε το πρόσωπο που αναφέρεται στα στοιχεία χρέωσης. 'Oποτε κρίνουμε απαραίτητο διατηρούμε το δικαίωμα να επιβεβαιώνουμε την ταυτότητά σας πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια και τις τιμές των προϊόντων μας, εγγυήσεις, επιστροφές, τυχόν λάθη στη παραγγελία σας, έξοδα αποστολής και παράδοσης.

Προμηθευόμαστε τα προϊόντα που διαθέτουμε από τα επίσημα εργοστάσια παραγωγής τους τα οποία εγγυώνται για την ποιότητά τους. Σε καμία περίπτωση δεν προμηθευόμαστε μεταχειρισμένα ή μη αυθεντικά προϊόντα.

Η ιστοσελίδα μας σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των εμφανιζομένων προϊόντων καθώς και σχετική περιγραφή. Σε σχέση με τα χαρακτηριστικά τις σχετικές πληροφορίες τις αντλούμε από τα στοιχεία που παρέχονται από τους προμηθευτές μας. Έχουμε καταβάλει μέγιστη προσπάθεια ώστε τα χρώματα και οι εικόνες να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν στην πραγματικότητα. Οι τιμές μας μπορεί να αλλάξουν εάν αυτό κριθεί απαραίτητο ή να υπάρξουν εποχιακές προσφορές. Σε αυτή την περίπτωση αναφέρεται σαφώς η αρχική και η τελική τιμή πώλησης (αν εν τω μεταξύ αυτή έχει αλλάξει).

Εμπορευόμαστε μεγάλη γκάμα προϊόντων. Τα προϊόντα μας που έχουν μηχανικά μέρη συνοδεύονται από το εγχειρίδιο οδηγιών τους. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδο οδηγιών που συνοδεύει το μηχάνημα πριν απο την πρώτη χρήση και ποτέ μην το πετάξετε αλλά φυλάξτε το. Σε αυτό το εγχειρίδιο επίσης μπορείτε να σημειώσετε τα στοιχεία το μηχανήματος που αναγρόφονται στο ταμπελάκι του μηχανήματος. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν μπορεί να χρειαστείτε κάποιο ανταλλακτικό ή σέρβις για το προϊόν σας, ακόμα και αν έχει περάσει αρκετός καιρός απο την ημερομηνία αγοράς του. Σας ενημερώνουμε ότι κάποια προϊόντα στο site μας δεν συμπεριλαμβάνουν τέτοιο βιβλιαράκι οδηγιών αλλά παρέχουν κάποιες πληροφορίες για το προϊόν πάνω στην συσκευασία τους. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής αγορασμένων προϊόντων, το garden-experts.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί επιστρεφόμενα προϊόντα χωρίς τo αντίστοιχο εγχειρίδιο οδηγιών, ή προϊόντα των οποίων η αρχική κατάσταση έχει μεταβληθεί ή που έχουν υποστεί ζημιά.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην πραγματοποιούμε αποστολές σε ορισμένες χώρες ή περιοχές εφόσον αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την εταιρεία που έχει αναλάβει την μεταφορά των προϊόντων μας, οπότε σε αυτή την περίπτωση, κατόπιν συνεννόησης η αποστολή θα γίνεται μέ άλλον τρόπο.

Η Garden Experts έχει λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσει ότι οι τιμές που παραθέτονται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Όλες οι τιμές που δημοσιεύονται περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η τιμή για προϊόντα που εσείς παραγγέλνετε και εμείς αποδεχόμαστε θα είναι αυτή που αναγράφεται στη σελίδα τιμολόγησης της ιστοσελίδας τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας.

Η Garden Experts καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν περιέχει ιούς ή σφάλματα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των ιστοσελίδων στις οποίες αποκτάτε πρόσβαση μέσω αυτής δεν θα προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή σας. Είναι δική σας ευθύνη να εξασφαλίσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και να φιλτράρετε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή σας. Η Garden Experts δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για απώλειες ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας.

Έχετε δικαίωμα επιστροφής για τον οποιονδήποτε λόγο. Η επιστροφή θα γίνετα δεκτή χρησιμοποιώντας την μεταφορική εταιρεία που σας αποστείλαμε το προϊόν ή την ACS Courier, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο πωλήσεων του garden-experts.gr (απαραίτητη επικοινωνία και επιστροφή εντός δέκα ημερών από την ημέρα παραλαβής-δεν δεχόμαστε καθυστερημένες επιστροφές). Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Τέλος δεχόμαστε επιστροφές μόνο των προϊόντων εκείνων που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχει αλλάξει η αρχική τους κατάσταση. Δεν φέρουμε ευθύνη για απώλεια κατά τη μεταφορά επιστρεφόμενων προϊόντων. Το κόστος των εμπορευμάτων που επιστρέψατε πιστώνεται στον λογαριασμό σας ή αν το επιθυμείτε, αφαιρείται από επόμενη σας αγορά (δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής). Σε κάθε περίπτωση που το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί το garden-experts.gr μπορεί να δεχτεί το προϊόν σας για έλεγχο καλής λειτουργίας ή σέρβις σύμφωνα με τους όρους που διέπουν το κάθε μηχάνημα και συμμορφόνονται πλήρως με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες για τα είδη μας.

Όλα τα παράπονα θα αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν κατά την παραλαβή τους έχουν υποστεί ζημιά. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν ότι προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Σε προϊόν που φέρει εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα έχουμε υποχρέωση να το αντικαταστήσουμε εξ΄ολοκλήρου ή να προβούμε σε αλλαγή συγκεκριμένου τμήματος του προϊόντος. Αυτή η απόφαση είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη εφ΄όσον ελένξουμε το προϊόν στο αρμόδιο σέρβις μας ή σε εξουσιοδοτημένο σέρβις που θα προτείνουμε εμείς. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψουμε τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Θα κρατούμε τον πελάτη ενήμερο για την εξέλιξη του παραπόνου του. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ημέρες.

Αν θέλετε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με το ίδιο προϊόν του ίδιου μεγέθους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα πιστώνεται το αντίτιμο αγοράς (μη συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) στον λογαριασμό σας ή θα αφαιρούνται από επόμενη αγορά.

Aποδοχή της παραγγελίας σας, πληρωμή, ασφάλιση

Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι σε ΕΥΡΩ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Όλες οι τιμές και οι προσφορές εξακολουθούν να ισχύουν όπως αναγράφεται κατά καιρούς. Η χρέωση ενός προϊόντος θα γίνεται στην τιμή σε Ευρώ που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα τη στιγμή της αποδοχής της παραγγελίας. Η τελική τιμή για πελάτες εξωτερικού υπολογίζεται σύμφωνα με την ισοτιμία συναλλάγματος που ισχύει την ημερομηνία κατά την οποία  διεκπεραιώνεται η συναλλαγή σας.

Αν υπάρξουν αλλαγές στα στοιχεία που μας έχετε δώσει, οφείλετε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την παραγγελία σας, για παράδειγμα εάν δεν κατορθώσουμε να αποκτήσουμε εξουσιοδότηση πληρωμής, όταν ισχύουν περιορισμοί στη μεταφορά ενός συγκεκριμένου είδους, όταν το προϊόν που παραγγείλατε δεν βρίσκεται διαθέσιμο ή έχει αποσυρθεί, ή αν δεν πληρείτε τα κριτήρια καταλληλότητας που αναγράφονται παραπάνω.

Επιπλέον, μπορούμε να αρνηθούμε να διεκπεραιώσουμε μια συναλλαγή για οποιονδήποτε λόγο ή να αρνηθούμε να εξυπηρετήσουμε οποιονδήποτε και ανά πάσα στιγμή, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Δεν φέρουμε ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι σε τρίτους αν αποσύρουμε οποιοδήποτε προϊόν από την ιστοσελίδα μας, ανεξάρτητα από το εάν το συγκεκριμένο προϊόν έχει πουληθεί ή όχι, αν διαγράψουμε, διορθώσουμε ή τροποποιήσουμε τα υλικά ή το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ή αν αρνηθούμε να διεκπεραιώσουμε μια συναλλαγή ή ακυρώσουμε ή αναστείλουμε μια συναλλαγή μετά την έναρξη της διαδικασίας διεκπεραίωσής της.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιούνται με μεταφορά του ποσού της αγοράς στους λογαριασμούς τραπεζών που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, για να διατηρήσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας απόρρητα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους μας δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια εις βάρος σας αν κάποιος τρίτος αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα στοιχεία που μας παρέχετε όταν εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μας ή πραγματοποιείτε παραγγελίες από αυτήν.

Το garden-experts.gr ασφαλίζει κάθε αγορά καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και μέχρι να παραδοθεί σ’ εσάς. Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε για τα προϊόντα που παραλαμβάνετε και από το σημείο αυτό η ευθύνη για τα προϊόντα που αγοράσατε είναι δική σας.

Τρίτα πρόσωπα και προστασία δεδομένων, δίκαιο, δικαιοδοσία και γλώσσα.

Σε αυτή την ιστοσελίδα ή σε άλλες ιστοσελίδες ή πηγές που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός του garden-experts.gr, ενδέχεται να περιλαμβάνονται υπερσυνδέεσμοι όπως διαφημίσεις .Το garden-experts.gr δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική του και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών, και δεν προσυπογράφει ούτε φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές.

Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προφύλαξη για να διατηρήσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας και της πληρωμή σας απόρρητα αλλά, εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους μας, δεν φέρουμε ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Επεξεργαζόμαστε όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας με ιδιαίτερη προσοχή και δεν κρατούμε ούτε αποθηκεύουμε προσωπικά στοιχεία στους διακομιστές μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε μόνο για να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας, εκτός εάν συμφωνήσετε να τα χρησιμοποιήσουμε για άλλους σκοπούς. Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε κατά καιρούς για προϊόντα και προσφορές που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν: αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημέρωση, παρακαλούμε τσεκάρετε το αντίστοιχο κουτί στη φόρμα παραγγελίας. Μπορείτε να διορθώσετε κάθε πληροφορία για εσάς ή να ζητήσετε να διαγράψουμε κάποια πληροφορία για εσάς ενημερώνοντάς μας γραπτώς μέσω e-mail στο gardenexperts@hotmail.com.  Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι εάν υποπτευθούμε δόλο σε κάποια παραγγελία ή πληρωμή, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει για να διερευνήσουμε το ζήτημα. Διαβάστε επίσης την πολιτική μας πέρι απορρήτου.

Ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου οι οποίες αναφέρονται στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να υπάρχουν σε άλλα σημεία αυτής και οι οποίες αλλάζουν κατά καιρούς μαζί με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις γι αυτό θα πρέπει να τις ελέγχετε όσο το δυνατόν συχνότερα.

Η παρούσα ιστοσελίδα, ολόκληρο το περιεχόμενό της και κάθε σύμβαση που συνάπτεται ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Οι συμβαλλόμενοι σε κάθε τέτοια σύμβαση συμφωνούν να υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδος. Όλες οι συμβάσεις είναι στα Αγγλικά και Ελληνικά.

ΤΟ garden-experts.gr ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.